De winkel

Onze winkel is al meer dan 40 jaar een begrip in Enschede en omstreken. Het begon allemaal in 1979 toen Jenny de deuren van Jenny’s Gordijn Boetiek opende. Tien jaar later kwam dochter Anita en man André bij in de zaak waarna ook zoon Rick volgde. Samen zijn wij JGB binnen-zonwering en gordijnen.

Om jou te voorzien van het beste advies voor jouw toepassing hebben we een breed en gevarieerd assortiment. Het grote aantal stalencollecties van diverse merken helpt ons, maar vooral jou, in het maken van keuzes. Vind je het lastig om al in de winkel keuzes te maken? Geen probleem. We geven je graag stalen mee naar huis. Zo kun je rustig en kosteloos nadenken over de sfeer die jij in jouw huis wilt. Heb je een keuze gemaakt? We bieden altijd de mogelijkheid om ook de montage op locatie te doen.

Bij JGB binnen-zonwering en gordijnen bieden we gordijnen, rails, plissés en duettes, jaloezieën, vouwgordijnen, rolgordijnen en shutters. Daarnaast hebben een we fijn aanbod kussens, karpetten en woonaccessoires. Benieuwd? Kom dan naar onze winkel, stuur ons een mail of bel ons.