Gordijnen

Gordijnen

Warmte en huiselijkheid worden mede gecreƫerd door het gebruik van sfeervolle gordijnen. Een belangrijk onderdeel in jouw inrichting. De keuze voor gordijnen is immens, maar hoe zorg je er nou voor dat gordijnen passen in jouw inrichting? Binnen ons assortiment duiken we in jouw vraag voor een oplossing die perfect past.

Welke gordijnen het beste passen in jouw huis is niet altijd makkelijk te bepalen. Met onze stalen bieden we je de mogelijkheid om in alle rust keuzes te maken. Neem deze gratis stalen mee vanuit onze winkel of bestel ze telefonisch of per mail.

Vouwgordijnen

Wil jij eens wat anders dan in-betweens, vitrage of overgordijnen? Dan zijn vouwgordijnen misschien wel wat voor jou. Onze vouwgordijnen geven dezelfde warmte als bijvoorbeeld plooigordijnen, maar leveren een compleet andere stijl binnen jouw interieur.

Veel van onze stoffen zijn geschikt voor vouwgordijnen. Wil je dit zelf ervaren? Bezoek dan eens onze winkel.

Rolgordijnen

Heb je wel eens nagedacht over rolgordijnen als binnen-zonwering? De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in vele verschillende stoffen. Kies jij juist voor veel lichtdoorlatendheid, verduisterend of iets daar tussenin?

Wil je een extra touch meegeven aan jouw rolgordijnen? Kies dan voor duo rolgordijnen. Een absolute blikvanger binnen jouw interieur.

Onze leveranciers

Voor een breed en gevarieerd assortiment hebben wij meerdere gerenommeerde leveranciers.

Wij gaan stoppen per 1 augustus 2022. Onze winkel is vanaf dat moment gesloten en ook de website zal dan offline gaan.
We willen u bedanken voor het vertrouwen de laatste jaren.