Raamdecoratie

Plissés en duettes

Voor de liefhebbers van een speelse, frisse en creatieve look zijn de veelzijdige plissés de perfecte oplossing. Plissés zijn ideaal voor ruimtes als de woonkamer, eetkamer of keuken.

Wie een elegante en stijlvolle woonsfeer wil creëren, kiest voor duettes. Met onze duettes creëer je een strakke, rijke én elegante uitstraling.

Plissés en duettes zijn uitstekend te combineren. Door de veelzijdigheid kunnen ze in veel verschillende raamvormen worden toegepast.

Jaloezieën

Ben jij op zoek naar een verduisteringsoplossing waarbij je de stand volledig in eigen hand hebt? Dan zijn jaloezieën de ideale raamdecoratie voor jou. Hiermee bepaalde je zelf de gewenste doorkijk, lichtinval en privacy. Onze jaloezieën zijn in diverse materialen en kleuren beschikbaar, waardoor je zowel een moderne als landelijke of klassieke sfeer kunt creëren.

Shutters

Functioneel, stijlvol en tijdloos; het zijn maar een paar kenmerken van onze shutters. Wil je in jouw interieur zelf het licht en de privacy regelen, bijvoorbeeld om de laagstaande zon buiten te houden, dan zijn onze shutters precies wat je zoekt. De lamellen kantel en draai je eenvoudig in iedere gewenste stand. Wil je genieten van zoveel mogelijk zonlicht in jouw huis? Zet de panelen dan gewoon open.

Onze leveranciers

Voor een breed en gevarieerd assortiment hebben wij meerdere gerenommeerde leveranciers.

Wij gaan stoppen per 1 augustus 2022. Onze winkel is vanaf dat moment gesloten en ook de website zal dan offline gaan.
We willen u bedanken voor het vertrouwen de laatste jaren.