Vloeren

Voor iedere ruimte hebben we een perfecte vloer. We hebben bijvoorbeeld betaalbare tapijt, vinyl, laminaat en PVC. Dankzij meer dan veertig jaar kennis en ervaring weten we de weg naar de beste producenten moeiteloos te vinden. Hieronder lees je meer over de soorten vloeren die wij u aanbieden. Wilt u graag advies of inspiratie welke vloer het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op.

Tapijt

Tapijt brengt gezelligheid, sfeer en huiselijkheid in iedere woning, maar ook in kantoren en gebouwen geeft het de juiste sfeer. Nooit koude voeten en altijd een warm gevoel. Wij leveren veel duurzame bouclé, frisé en velours kwaliteiten die geschikt zijn voor alle ruimtes van een woning. Of ze nou hun weg vinden naar de woonkamer, slaapkamer of de trappen. En gegarandeerd dat ze lang meegaan. Ook leveren wij zeer mooie projecttapijten, die geschikt zijn voor uw kantoor of gebouw.

Laminaat

Laminaat is mooi, betaalbaar en handig in het onderhoud. De keuzevrijheid is groot en laminaat is geschikt voor veel ruimtes. De voordelen zijn legio:

Met laminaat zijn verschillende decors mogelijk en is haast niet van echt te onderscheiden. Extra lange en brede planken zijn ook leverbaar. De structuur van de plank zorgt voor een echte levendige uitstraling.

Vinyl

Wij hebben vinyl vloeren voor iedere smaak en iedere portemonnee. Van strak en modern tot tijdloze vintage. Groot voordeel van vinyl? Buitengewoon makkelijk in het onderhoud! Een vinyl vloer bestaat uit meerdere lagen. De bovenste laag is hard, slijtvast, doorzichtig en glimmend of dof. Vinyl is verkrijgbaar in verschillende breedtes, diktes en slijtlagen en daarmee geschikt voor bijna alle denkbare ruimtes, waaronder keukens, bijkeukens, badkamers, woonkamers, hallen en (kinder)slaapkamers. Ook zijn er zelfs projectkwaliteiten leverbaar voor intensief gebruikte ruimtes als kantoren en gebouwen.

PVC

Pvc-vloeren zijn onderhoudsvrij, duurzaam, ijzersterk en muisstil, maar leveren ook veel flexibiliteit op. Een pvc-vloer is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een combinatie met vloerverwarming. Pvc is bovendien een geschikte vloer voor bijna elke ruimte in een woning. Zeker een pvc-vloer van Gelasta. Onze ontwerpers spelen met stijlvolle, vernieuwende en creatieve motieven voortdurend in op de laatste trends. De beste Aziatische producenten leveren vervolgens de hoogwaardige kwaliteit die past bij onze ontwerpen. Dankzij een uitgekiend netwerk is de omloopsnelheid bijzonder hoog. Kortom: Lang wachten op uw bestelling is er niet bij. Gelasta levert snel!

Onze leveranciers

Voor een breed en gevarieerd assortiment hebben wij meerdere gerenommeerde leveranciers.

Wij gaan stoppen per 1 augustus 2022. Onze winkel is vanaf dat moment gesloten en ook de website zal dan offline gaan.
We willen u bedanken voor het vertrouwen de laatste jaren.